У Польщі вилучили 80 тонн незаконних феєрверків

У Польщі вилучили 80 тонн незаконних феєрверків

Укрінформ
У результаті спільної операції європейських правоохоронців проти організованих злочинних груп, які займалися контрабандою та розповсюдженням в європейських країнах незаконних феєрверків та інших піротехнічних виробів, арештовано понад 35 осіб та вилучено 80 тонн такого «товару», який знаходився на складах у Польщі.

Повідомлення про це розміщено на сайті Євроюсту.

«Спільні дії поліції та митних органів в Польщі, Нідерландах і Німеччині протягом минулих трьох тижнів призвели до арешту 35 членів організованих злочинних груп. В ході операції проведено 150 обшуків приміщень, закрито 4 інтернет-магазини, які займалися реалізацією незаконних феєрверків та вибухових пристроїв шумової та шокуючої дії», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що у Польщі було вилучено 80 тонн феєрверків, споряджених вибухівкою класу F4, які зберігалися на складі у кількості, якої достатньо для заповнення чотирьох великих контейнерів.

Читайте також: У Ріо вперше за три роки запалили офіційну різдвяну ялинку

«У Польщі, Нідерландах і у Німеччині були також вилучені посилки без відповідного маркування із вмістом незаконних феєрверків, які були виявлені та затримані перед їх відправкою покупцям. Це дозволило уникнути ймовірної шкоди, яку могли отримати безневинні люди внаслідок застосування цієї «продукції», включаючи персонал поштових відділень», - йдеться в інформації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-