Екс-главі Nissan продовжили арешт

Екс-главі Nissan продовжили арешт

Укрінформ
Районний суд Токіо продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою колишньому директору Nissan Motor Co Карлосу Гону та його помічнику Грегу Келлі до 20 грудня.

Про це повідомляє AP із посиланням на ухвалу суду.

"У вівторок суд у Токіо вирішив залишити під вартою колишнього директора Nissan Motor Co Карлоса Гона та його помічника (Грега Келлі – ред.) до 20 грудня", – йдеться у повідомленні.

Як повідомили у суді, адвокат Гона вже подав апеляцію на рішення першої інстанції.

Зазначається, що згідно з японським законодавством, на час досудового розслідування Гона та його помічника Келлі можуть утримувати під вартою місяцями.

Як повідомлялося, 19 листопада глава Nissan і Renault Карлос Гон добровільно здався токійській прокуратурі після того, як внутрішнє розслідування компанії виявило фінансові розбіжності в його бухгалтерії.

Читайте також: Екс-главі Nissan пред'явили обвинувачення у приховуванні доходів

22 листопада члени ради директорів автовиробника ухвалили рішення про звільнення Гона, а також усунення від посади директора-представника Грега Келлі, якого також було затримано.

10 грудня екс-главі Nissan Motor Co. Карлосу Гону, його помічнику Грегу Келлі та самій компанії-автовиробнику було пред'явлено обвинувачення в приховуванні приблизно $ 44,5 млн доходів Гона за період з 2010 по 2015 роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-