Манафорт порушив угоду зі слідством Мюллера

Манафорт порушив угоду зі слідством Мюллера

Укрінформ
Колишній керівник президентської кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт, який уклав досудову угоду зі слідством по справі, яка загрожує йому ув'язненням до 10-ти років, порушив умови цієї домовленості.

Про це йдеться в офіційному документі, оприлюдненому в понеділок, повідомив центральний американський телеканал CNN.

"Пол Манафорт порушив свою досудову домовленість з Міністерством юстиції, збрехавши ФБР та офісу спеціального прокурора Роберта Мюллера – через два місяці після того, як він почав співпрацювати в російському розслідуванні", - заявили прокурори.

Як уточнює видання, Манафорт брехав "по різних питаннях", порушивши свою домовленість зі слідством. І це зафіксовано в на трьох сторінках документа, підписаного як стороною обвинувачення, так і захисту. Тепер суддя має визначити дату винесення вироку.

Читайте також: У Штатах конфісковують квартиру Манафорта у Trump Tower

Сам же Манафорт не визнає провини та вважає, що надав правдиву інформацію. У офісі спецпрокурора Мюллера пообіцяли пізніше надати деталі по справі.

Як повідомляв Укрінформ, спецпрокурор Роберт Мюллер очолює розслідування про втручання Росії у президентські вибори в США, а також щодо можливої змови з урядом РФ кампанії Дональда Трампа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-