У стрілянині в Чикаго загинули четверо людей, включно з нападником

У стрілянині в Чикаго загинули четверо людей, включно з нападником

Укрінформ
Озброєний напад в одній із лікарень у Чикаго завершився принаймні чотирма летальними випадками.

Загинув підозрюваний, а також троє людей, поранені ним, повідомило інформагентство AP

"Озброєний чоловік, який розпочав стрілянину в Чиказькій лікарні в понеділок, убив офіцера поліції та двох працівників шпиталю після домашньої суперечки, яка переросла в перестрілку з підрозділом SWAT всередині медичного центру", - наводить видання заяву місцевої влади.

Як зауважили в самій лікарні, під час інциденту загинув лікар і помічник-фармацевт. За словами речника поліції, нападник також загинув, однак досі невідомо, чи він сам вкоротив собі віку, чи загинув  під час перестрілки з поліцією.

Читайте також: У лікарні Чикаго - стрілянина, троє поранених

За свідченнями очевидців, підозрюваний прогулювався з жінкою біля автостоянки. У якийсь момент він почав стріляти в неї. Потім він розвернувся та стріляв по людях навмання, після чого зайшов до лікарні та продовжив вогонь.

Як повідомляв Укрінформ, стрілянина в лікарні "Мерсі" на півдні Чикаго сталася в понеділок у другій половині дня за місцевим часом. Спочатку була підтверджена інформація про трьох важкопоранених, включно з нападником. На місці працюють правоохоронці, в тому числі підрозділи ФБР.

Фото: АР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-