Кількість жертв від лісових пожеж у Каліфорнії збільшилась до 44 осіб

Кількість жертв від лісових пожеж у Каліфорнії збільшилась до 44 осіб

Укрінформ
Вже 44 особи загинули від стихійних лісових пожеж, які охопили штат останніми днями, що стало рекордно високим показником за всю його історію.

Про це повідомив у понеділок американський телеканал новин CNN.

"Людські останки ще 13-ти осіб були виявлені в понеділок в північній Каліфорнії, в результаті чого кількість померлих від пожежі Camp Fire зросла 42, що перетворило її на найбільш смертельну вогняну стихію в історії штату", - наводить телеканал слова шерифа округу Бутт.

Читайте також: Лісові пожежі в Каліфорнії знищили будинки зірок

Крім того, на півдні Каліфорнії офіційно зареєстровані ще два летальних випадки, що довело загальну кількість загиблих від лісових пожеж до 44 осіб.

В основному, жертвами стали люди, які не встигли евакуюватися, їхні тіла були виявлені в обгорілих автомобілях, будинках, руїнах. Найбільше постраждало місто Парадайз у Північній Каліфорнії.

Читайте також: Трамп звинуватив лісників у каліфорнійських пожежах

Як повідомляв Укрінформ, протягом останніх кількох днів понад 8 тис. вогнеборців намагаються приборкати стихію, яка охопила штат трьома масштабними пожежами - Camp Fire на півночі штату, а також Woolsey Fire і Hill Fire в районі Лос-Анджелеса. Крім того, повідомляється про спалахи в інших місцях штату.

Читайте також: Лісові пожежі у Каліфорнії забрали вже 31 життя

Станом на понеділок, великий вогонь загалом спалив майже 86 тис. гектарів. При цьому були вимушено евакуйовані сотні тисяч людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-