Трамп звинуватив лісників у каліфорнійських пожежах

Трамп звинуватив лісників у каліфорнійських пожежах

Укрінформ
Дональд Трамп звинуватив лісові господарства в Каліфорнії у недбалій роботі, через що, за його словами, стихійні пожежі забирають багато життів і завдають великих збитків. 

Про це він написав у суботу на власній сторінці в мережі Twitter.

 "Не існує інших причин для таких масових, смертоносних і збиткових лісових пожеж в Каліфорнії крім того, що управління лісогосподарством є настільки неспроможним. Мільярди доларів виділяються щороку, втрачається така кількість життів – усе через погане керування лісами. Виправіть це зараз, інакше більше ніяких виплат з федерального бюджету!" - написав глава Білого дому.

У відповідь на це повідомлення багато людей висловили критику та нерозуміння таких оцінок президента. Користувачі називали реакцію Трампа "найкращим, що він може зробити" в ситуації, коли люди втрачають житло і гинуть, назвавши президента "безсердечним", а також "найгіршою людиною" за всі часи.

Читайте також: Лісові пожежі у США: шестеро загиблих - майже всі згоріли в авто

Як повідомляв Укрінформ, останніми днями штат Каліфорнія охоплений кількома масштабними лісовими пожежами, які поширюються так стрімко через вітри й посушливу погоду, що пожежники не можуть нічого вдіяти. Стихія загрожує не тільки лісовим масивам, але всій інфраструктурі в окремих районах штату, у тому числі містечку Малібу, де мешкають зірки Голівуду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-