Канада виділить $50 млн на охорону здоров’я у світі

Канада виділить $50 млн на охорону здоров’я у світі

Укрінформ
Упродовж наступних 2 років Канада виділить Глобальному фінансовому фонду додаткові 50 млн дол.

Про це оголосили у міністерстві міжнародного розвитку Канади, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Міністр міжнародного розвитку Канади оголошує про виділення Глобальному фінансовому фонду (ГФФ) додаткових 50 млн дол. на період 2015-2020. ГФФ - це інноваційний механізм фінансування, що допомагає країнам, які розвиваються, змінити спосіб пріоритизації та інвестування у сектор охорони здоров’я на користь жінок, дітей та підлітків”, - заявили у міністерстві.

Читайте також: Звідки береться грип і як з ним боротися: Супрун дала поради

У відомстві додали, що ці кошти є частиною зобов’язань Канади, взятих у рамках G7 щодо знищення бар’єрів на шляху доступу жінок і дівчат до освіти у державах, які постраждали від конфліктів.

“Цим оголошенням Канада довела свої загальні кошти, виділені ГФФ на 2015-2020 рр, до 290 млн дол. Канада залишається рішуче налаштованою продовжувати підтримку ГФФ, у тому числі протягом другого періоду з 2020 по 2023 рр”, - підсумували у міністерстві.

Як відомо, Глобальний фінансовий фонд був заснований у 2015 році ООН та Світовим банком у рамках зусиль із досягнення Сталих цілей розвитку. Він переважно зосереджується на допомозі країнам, що розвиваються, у фінансуванні системи охорони здоров’я та підтримці здорового харчування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-