Трамп заявив про можливі зміни кабінету після проміжних виборів

Трамп заявив про можливі зміни кабінету після проміжних виборів

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп анонсував можливість змін на ключових посадах своєї адміністрації після проміжних виборів до американського Конгресу.

Про це він заявив у понеділок в Вашингтоні, повідомило центральне американське видання The Hill.

"У складі адміністрацій вносяться зміни, як правило, після проміжних виборів", - зауважив глава Білого дому, назвавши це явище "звичним".

Водночас він підкреслив, що здебільшого йому подобається його кабінет.

"Ми справді маємо талановитих людей. Погляньте на угоди, які ми укладаємо у сфері торгівлі. Погляньте на роботу, яку ми виконали на безлічі різних напрямах, у тому числі в закордонних справах", - зауважив Трамп.

Читайте також: Трамп обіцяє назвати ім'я нового постпреда США в ООН до кінця тижня

При цьому президент висловив здивування, коли у нього запитали про можливу заміну міністра оборони. Що ж стосується міністра внутрішніх справ Райана Зінке, якого звинуватили в порушенні правил етики, Трамп зауважив, що перегляне ці звинувачення. Водночас, президент неоднозначно відповів на запитання щодо можливої ротації генпрокурора Джеффа Сешнса, зазначивши, що по цьому питанню не існує якихось граничних термінів.

Читайте також: Трамп публічно підтримав конгресмена, підозрюваного у зв'язках з Кремлем

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок, 6 листопада, в Сполучених Штатах пройдуть проміжні вибори до Конгресу, а також місцеві вибори в ряді американських штатів.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-