США ввели нові санкції проти Венесуели

США ввели нові санкції проти Венесуели

Укрінформ
Нові обмеження США проти режиму Ніколаса Мадуро у Венесуелі, запроваджені указом президента Трампа, охоплюють, у тому числі експорт золота з цієї країни. 

Документ оприлюднений на офіційному сайті Білого дому, повідомляє Укрінформ. 

"Усе майно (уряду Мадуро – Ред.), а також права на майно на території Сполучених Штатів, майно, яке в подальшому перебуватиме в США або яке перебуває, входить у володіння чи перебуваэ під контролем будь-якої особи в США – заблоковане та не може бути передане, компенсоване, експортоване чи реалізоване іншим чином", - зазначається у документі.

При цьому чітко вказується, що обмеження поширюються, в тому числі, на запаси золота, а також інші сектори венесуельської економіки.

Читайте також: Мадуро каже, що готовий зустрітися з Трампом

Крім того, в документі наголошується, що режим Мадуро та пов'язані з ним окремі особи причетні до "розкрадання багатств Венесуели у власних корупційних цілях", а також до "занепаду інфраструктури" країни та природних запасів. Це стало каталізатором для міграційної кризи в регіоні, наголосили в Вашингтоні.

Адміністрація США регулярно розширює список санкцій проти правлячого режиму у Венесуелі. Останні були введені 25 вересня проти низки високопосадовців, у тому числі першої леді, яка була генеральним прокурором, виконавчого віце-президента країни та низки міністрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-