“Піттзбурзький стрілець” не визнає себе винним

“Піттзбурзький стрілець” не визнає себе винним

Укрінформ
Роберт Бауерс, який вбив 11 осіб у синагозі в Піттсбурзі, не визнав себе винним під час других слухань у суді за звинуваченнями, висунутими проти нього.

Про це повідомило американське інформагентство Associated Press.

"Антисеміт, водій вантажівки, якого звинувачують у вбивстві 11 осіб у синагозі в Піттсбурзі, у четвер не визнав себе винним за федеральними звинуваченнями, які загрожують йому смертною карою", - зазначається у повідомленні.

Судове засідання відбулося у третій день похорон жертв страшного нападу, зауважує агентство.

Роберту Бауерсу, який здався поліції під час нападу на синагогу, були висунуті офіційні звинувачення вже через день за 44 пунктами, у тому числі у навмисному вбивстві, злочині на грунті ненависті, перешкоджанні релігійній службі та іншим. У четвер він вдруге постав перед судом.

Коли Бауерса спитали, чи розуміє він звинувачення, той відповів ствердно. Водночас, за інформацією правоохоронців, Бауерс робив заяви антисемітського характеру й після кривавого нападу в Піттсбурзі.

"Один з його федеральних громадських захисників Майкл Новара зазначив, що Бауерс не визнав себе винним, оскільки це типово на етапі з'ясування",- йдеться у повідомленні.

Читайте також: "Піттсбурзький стрілець" був прихильником антисемітської теорії змови — ЗМІ

Нарзі звинувачуваний перебуває у в'язниці без права вийти під заставу.

Як повідомляв Укрінформ, минулої суботи в американському місті Піттсбург 46-річний Роберт Бауерс відкрив стрілянину по прихожанах у синагозі "Дерево життя". Він позбавив життя 11 людей, ще шестеро були поранені, у тому числі правоохоронці, які прибули на місце інциденту. Нападник у перестрілці з поліцейськими був поранений і здався в полон після переговорів ыз представниками спецпідрозділу SWAT.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-