Тіло Хашоггі знищили в кислоті – ЗМІ

Тіло Хашоггі знищили в кислоті – ЗМІ

Укрінформ
Тіло саудівського журналіста Джамаля Хашоггі, вбитого в консульстві Саудівської Аравії в Стамбулі, було знищене в кислоті.

Про це повідомляє Hurriyet Daily News.

«Турецький чиновник повідомив Washington Post, що тіло вбитого журналіста Джамаля Хашоггі було знищене в кислоті на території консульства Саудівської Аравії або в сусідній резиденції генерального консула Саудівської Аравії», - повідомляє видання.

Наразі офіційних заяв щодо знаходження тіла вбитого журналіста немає.

Читайте також: Наречена Хашоггі закликає Трампа запобігти приховуванню злочину

Як повідомляв Укрінформ, саудівський журналіст Джамаль Хашоггі зник 2 жовтня після того, як зайшов у консульство Саудівської Аравії у Стамбулі.

Згодом слідчі встановили, що журналіста було вбито, а його тіло розчленоване й вивезене з дипвідомства. 23 жовтня ЗМІ з посиланням на заяву глави турецької партії "Ватан" Дога Перинчека повідомили, що фрагменти тіла Хашоггі знайшли у колодязі на території генконсульства Саудівської Аравії в Стамбулі.

У ЗМІ також потрапила інформація про те, що Хашоггі мав намір розкрити інформацію про використання Саудівською Аравією хімзброї в Ємені, а Велика Британія знала про заплановану змову проти журналіста за кілька тижнів до вбивства.

Учора Генеральна прокуратура Туреччини за результатами розслідування заявила, що саудівського журналіста задушили, щойно він зайшов у приміщення консульства Саудівської Аравії.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-