Трамп знову пригрозив армією

Трамп знову пригрозив армією "каравану мігрантів"

Укрінформ
У процесі наближення караванів мігрантів до південного кордону США глава Білого дому Дональд Трамп попередив про розгортання численних військових сил, які мають не допустити проникнення мігрантів на американську територію.

Про це він заявив у середу в кількох повідомленнях у мережі Twitter.

"Каравани складаються з дуже жорстких бойовиків, а також (звичайних – ред.) людей", - написав Трамп, навівши як приклад те, що спроби уряду Мексики зупинити мігрантів не мали успіху. Він також зазначив, що мексиканські солдати "не змогли або не схотіли" зупинити караван мігрантів. "Їх треба зупинити, перш ніж вони дійдуть до нашого кордону", - наголосив глава Білого дому.

Він назвав мігрантів, які зараз прямують Мексикою, криміналітетом та попередив про масове розгортання військових на кордоні.

Читайте також: У Трампа планують відправити 5 тис. військ для стримування "караванів мігрантів"

"Наші військові мобілізуються на південному кордоні. Прибуває ще багато військ. Ми не дозволимо цим караванам, які складаються, в тому числі, з дуже поганих кримінальників і членів банд, дістатися США. Наш кордон є священним, і його потрібно перетинати законно. Розверніться!" - зазначив президент США.

Як повідомляв Укрінформ, тисячі людей, які були вимушені лишити свої домівки, прямують з країн Центральної Америки через Мексику до Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-