Трамп: Найгірше, що трапилося з Росією – це моя перемога на виборах

Трамп: Найгірше, що трапилося з Росією – це моя перемога на виборах

Укрінформ
Нинішній глава Білого дому Дональд Трамп заявив, що його президентство стало для Росії найгіршим з того, що могло трапитись.

Таку заяву він зробив у п'ятницю, під час виступу в Північній Кароліні в рамках кампанії підтримки республіканських кандидатів на проміжних виборах до Конгресу США.

"Я скажу вам, найгірше, що трапилося з Росією – це те, що я виграв на виборах", - заявив Трамп під бурхливі оплески республіканських виборців.

Водночас, він висловив переконання, що було би добре "поєднати зусилля" з такими країнами як Росія, Китай, Північна Корея, ніж залишатися з ними супротивниками.

Читайте також: Наречена убитого журналіста Хашоггі відмовилася їхати у Білий дім

"Ми продовжимо добиватися результатів, як ніхто цього не робив впродовж багатьох десятиліть, щоб змінити політику гніву й руйнування на реальні результати", - підкреслив нинішній глава Білого дому.

Як повідомляв Укрінформ, адміністрація президента Трампа в документах, які окреслюють засади національної безпеки, офіційно назвали Росію і Китай супротивниками Сполучених Штатів. Крім того, офіційний Вашингтон регулярно запроваджує додаткові санкції, зокрема, проти Росії через її деструктивну поведінку. Водночас, сам Дональд Трамп вважає, що з РФ можна взаємодіяти в питаннях, які відповідають національним інтересам обох країн.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-