ВПС Ізраїлю завдали авіаудару по сектору Гази

ВПС Ізраїлю завдали авіаудару по сектору Гази

Фото, відео
Укрінформ
У ніч на четвер, 25 жовтня, військово-повітряні сили Армії оборони Ізраїлю завдали серії ударів по цілях в секторі Гази.

Як повідомляє портал newsru.co.il з посиланням на прес-служби ЦАХАЛу, були атаковані вісім об'єктів терористичної організації "ХАМАС" на півночі та півдні сектора.

Тим часом хамасівський "Палестинський інформаційний центр" опублікував деякі дані про наслідки ударів ізраїльських ВПС по цілях у Газі, завданих у відповідь на ракетний обстріл території Ізраїлю.

Getty Images. Фото: К.Фарлонг

Getty Images. Фото: К. Фарлонг

Згідно вказаного джерела, ВПС Цахалу атакували "об'єкти опору на всій території сектора Гази". Ресурс передає, що дві ракети були випущені по такому об'єкту на захід від Хан-Юніса і Рафаха. Ракетний удар був нанесений і по укріпленим позиціям "Бригад Ізаддіна аль-Касама" (бойового крила Хамасу) в північній частині сектора Гази.

Читайте також: Правозахисники заявляють про арешти й катування у секторі Гази

МОЗ Гази не повідомляло про вбитих або поранених.

Дії авіації стали реакцією на ракетний обстріл території Ізраїлю напередодні ввечері, наголошується в повідомленні.

Пізно увечері 24 жовтня в трьох населених пунктах на кордоні з сектором Гази прозвучали сирени, попереджаючи про ракетний обстріл. Прес-служба ЦАХАЛу повідомила, що терористи випустили з сектора Гази по території Ізраїлю одну ракету, була задіяна система ПРО "Залізний купол". За попередніми даними, збити ракету не вдалося, і вона розірвалася на незабудованій місцевості на території.

Читайте також: На кордоні Ізраїлю з Сектором Гази поранені 130 палестинців

В результаті обстрілу ніхто не постраждав, матеріальних збитків завдано не було.

Головне фото: Flash90, А. Катіб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-