Путч у Чорногорії: документ з Москви відправили на хімічний аналіз

Путч у Чорногорії: документ з Москви відправили на хімічний аналіз

Укрінформ
Головний чорногорський прокурор Мілівоє Катніч висловив сумнів щодо походження документа, отриманого з Москви, у якому йшлося про розслідування спроби держперевороту в Чорногорії 2016 року, і розпорядився надіслати його на хіманаліз на вміст отруйних речовин.

Про це повідомляє RTCG.

"Мілівоє Катніч мав сумніви щодо походження документа, отриманого з Москви - офіційної відповіді про перебування в Москві одного зі свідків у справі спроби держперевороту в Чорногорії у 2016 році, а тому розпорядився надіслати його на хімічний аналіз. Адже, на його думку, ці папери отримані від російського ГРУ, а тому є небезпека, що люди, котрі їх торкаються, можуть отруїтися", - йдеться в повідомленні.

Російська ж сторона назвала такий крок чорногорського прокурора доказом "жалюгідного стану чорногорського судочинства".

Читайте також: У Чорногорії арештували "Нічних вовків" Путіна

Сам же Катніч наголосив, що ніколи не звинувачував офіційну Росію за участь у спробі перевороту в Подгориці, а мав на увазі певну частину її адміністрації, зокрема - двох представників Головного розвідувального управління РФ.

Як відомо, прокуратура Чорногорії звинувачує в організації спроби перевороту у країні у жовтні 2016 року російських громадян, включаючи двох співробітників ГРУ Едуарда Шишмакова та Володимира Попова, а також громадян Сербії, колишніх співробітників силових відомств цієї країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-