У Чорногорії арештували

У Чорногорії арештували "Нічних вовків" Путіна

Укрінформ
Поліція Чорногорії затримала чотирьох байкерів російського прокремлівського клубу "Нічні вовки", що супроводжували сербського патріарха Іринея під час його візиту до країни.

Про це пише Balkan Insight.

"Поліція Чорногорії ненадовго затримала чотирьох членів російського прокремлівського байкерського клубу "Нічні вовки", що супроводжували главу сербської православної церкви в країні", - йдеться у повідомленні.

Лідер "Нічних вовків" Олександр "Хірург" Залдостанов заявив, що в понеділок поліція затримала чотирьох членів чорногорського відділення російського пропутінського мотоклубу, коли вони супроводжували сербського православного патріарха Іринея, що відвідав Чорногорію.

Як зазначається, в поліції Чорногорії пояснили, що байкерів затримали для перевірки їх особи та з’ясування, у якій якості вони супроводжували патріарха. Поліція відпустила затриманих через кілька годин, оскільки підстав для арешту не було.

Читайте також: До Польщі впустили не всіх "Нічних вовків" Путіна

Найбільший в Росії мотоклуб "Нічні вовки" добре відомий своїми тісними зв'язками з президентом Володимиром Путіним. Організація фінансується Кремлем, а також співпрацює з Російською православною церквою.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-