З Харві Вайнштейна зняли обвинувачення - одне з шістьох

З Харві Вайнштейна зняли обвинувачення - одне з шістьох

Укрінформ
Щодо голлівудського продюсера знято звинувачення в примусі актриси Люсі Еванс до орального сексу в 2004 році

Про це повідомляє Німецька хвиля.

Окружний прокурор Манхеттена зняв один з шести пунктів звинувачень, висунутих раніше проти американського кінопродюсера Харві Вайнштейна, який проходить у справі про злочини сексуального характеру. Про це оголошено в четвер, 11 жовтня, на засіданні окружного суду Манхеттена.

Йдеться про звинувачення з боку актриси Люсі Еванс, яка роком раніше у статті для журналу The New Yorker стверджувала, що в 2004 році Вайнштейн примусив її до орального сексу під час зустрічі з приводу ролі в одному з фільмів. Як повідомляє агентство dpa, у справі з'явилися свідчення того, що їх статевий акт відбувся за обопільною згодою.

Водночас звинувачення з боку інших жінок залишаються в силі. Такі попередні слухання у справі призначено на 20 грудня. Дата початку можливого судового процесу проти голлівудського продюсера ще не визначена.

Читайте також: Нові епізоди у справі Вайнштейна тягнуть на довічне

Скандал навколо Харві Вайнштейна вибухнув у жовтні 2017 року. Ця справа викликала загальносвітові дебати про сексуальні домагання під хештегом #MeToo. Про претензії різної тяжкості до продюсера заявили близько 80 жінок. За деякими з цих випадків Вайнштейну пред'явили звинувачення. Він визнав факти неналежної поведінки, проте як і раніше відкидає звинувачення в сексуальних діях не за обопільною згодою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-