ЗМІ знайшли квартири підозрюваних в отруєнні Скрипалів ГРУшників Мішкіна і Чепіги

ЗМІ знайшли квартири підозрюваних в отруєнні Скрипалів ГРУшників Мішкіна і Чепіги

Відео
Укрінформ
Група Conflict Intelligence Team (CIT) вважає, що московська квартира, де прописаний агент ГРУ, фігурант "справи Скрипалів" Олександр Мішкін (Петров), належить його дружині; квартира ГРУшника Анатолія Чепіги (Боширова) належить йому, його дружині і дітям.

Розслідування опубліковане на сайті CIT.

За даними CIT, квартира Чепіги належить йому, його дружині і дітям. При спробі журналістів телеканалу "Дождь" потрапити в квартиру їх зустрів невідомий, який показав службове посвідчення і вимагав негайно піти.

А ось у квартирі, де прописаний агент ГРУ Мішкін, журналіста зустріла людина, яка представилась Мішкіним Олександром Дмитровичем (Мішкін, який засвітився у справі "Скрипалів" - Олександр Євгенійович).

Conflict Intelligence Team, з`ясовуючи цю ситуацію, дійшла наступного висновку: "Той факт, що "солсберецький Мішкін" прописаний у квартирі, де нібито живе його майже повний тезка (по батькові лише різне), дійсно може бути збігом або тонким розрахунком ГРУ. Та наявність у власниках квартири повного тезка жінки, допущеної до керування автомобілем Олександра Євгенійовича Мішкіна (Петрова), наводить на думку, що кореспондентів зустріла заздалегідь підготовлена, підставна людина". Але ніякого додаткового підтвердження цієї інформації немає.

Читайте також: ЗМІ назвали ім'я ймовірного третього підозрюваного у "справі Скрипалів"

Власницю квартири, де прописаний Мішкін, журналісти дізналися з виписки Росреєстру. Нею виявилася Мішкіна Надія Вікторівна. CIT вдалося з'ясувати, що ця жінка вказана в документах на один з автомобілів, яким володіє Олександр Євгенійович Мішкін. Таким чином, розслідувачі дійшли висновку, що Надія Мішкіна - це його дружина.

Як повідомлялося, 5 вересня британські прокурори назвали причетними до отруєння колишнього співробітника російських спецслужб Сергія Скрипаля і його дочки Юлії двох росіян - Олександра Петрова і Руслана Боширова. Як заявили у Британії, обидва є офіцерами ГРУ.

26 вересня експертно-журналістська група Bellingcat і видання The Insider назвали справжнє ім'я одного з підозрюваних "Руслана Боширова" - його звуть Анатолій Чепіга. Він працює в ГРУ, має звання Героя Росії.

8 жовтня Bellingcat і The Insider назвали справжнє ім'я і прізвище і другого підозрюваного в отруєнні Скрипалів "Олександра Петрова" - це військовий лікар ГРУ Олександр Євгенійович Мішкін. Жителі села Лойга в Архангельській області РФ заявили, що упізнали в Петрові свого односельця Олександра Мішкіна. Згідно з даними Bellingcat, Мішкін у 2014 році також отримав звання "героя Росії".

Фото: Кадр RT

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-