У консульстві не працювали камери спостереження - наречена саудівського журналіста

У консульстві не працювали камери спостереження - наречена саудівського журналіста

Укрінформ
Наречена саудівського опозиційного журналіста Джамаля Хашкаджі розповіла, що, чекаючи його під консульством, вона не помітила нічого підозрілого, але камери спостереження в дипустанові того дня не працювали.

Про це Хатідже Дженгіз, наречена журналіста, повідомила інформаційному агентству «Анадолу».

«Це був наш другий візит до консульства, перший відбувся 28 вересня. Джамаль не мав серйозних сумнівів, оскільки перший візит був позитивним... Він розповів пізніше, що його дуже добре приймали», - розповіла наречена Хашкаджі.

На запитання, чи помітила вона, очікуючи під консульством, якісь підозрілі деталі, зокрема активний рух автомобілів, жінка відповіла заперечливо.

«Не було жодної підозрілої активності. Оскільки консульство є місцем, де виїзди здійснюються на вузьку дорогу, занадто багато авто, також там зазвичай припарковані офіційні консульські машини», - поділилася вона.

При цьому наречена Хашкаджі заявила про те, що була дуже стривожена цим відвідуванням та не знала як діяти, коли після кількох годин чекання звернулася до охоронців з питанням про Хашкаджі, а ті відповіли, що в приміщенні консульства, де приймають відвідувачів, уже нікого немає.

Читайте також: США готові допомогти Туреччині в пошуках зниклого саудівського журналіста

«Пізніше в процесі розслідування було заявлено, що камери спостереження не працювали того дня. Яке консульство у світі працює без камер? Тим більше, що ми говоримо про дуже важливу державу, таку як Саудівська Аравія», - сказала жінка.

За її словами, Хашкаджі звертався до консульства в Стамбулі за двома необхідними для їхнього шлюбу документами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-