Саудівського журналіста вбили у консульстві в Туреччині - ЗМІ

Саудівського журналіста вбили у консульстві в Туреччині - ЗМІ

Укрінформ
Зниклого минулого тижня під час відвідування консульства Саудівської Аравії у Стамбулі відомого саудівського журналіста Джамала Хашоггі вбили у дипустанові.

Про це заявили Reuters джерела в Туреччині.

«Хашоггі, колишній журналіст із Саудівської Аравії та радник колишнього очільник розвідки цього королівства, був убитий в саудівському консульстві в Стамбулі після того, як зайшов туди вирішити питання зі своїми документами про шлюб. Тіло потім було таємно вивезено з території дипломатичної установи. Про це повідомляють двоє турецьких посадовців», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Болгарії розслідують жорстоке вбивство телеведучої

Як повідомлялося, наречена Хашоггі та його близький друг підняли тривогу з приводу зникнення журналіста після того, як він за добу так і не вийшов із консульства, куди зайшов ще 2 жовтня.

Хашоггі був генеральним директором і головним редактором Al Arab Media Group та колумністом американського видання Washington Post, на сторінках якого неодноразово розміщував критичні пости на адресу нинішнього керівництва Саудівської Аравії. Саме через це він рік тому переїхав на постійне проживання до США.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-