Лідери Ізраїлю та Єгипту обговорили ситуацію в секторі Гази і переговори з палестинцями

Лідери Ізраїлю та Єгипту обговорили ситуацію в секторі Гази і переговори з палестинцями

Укрінформ
У Нью-Йорку в кулуарах Генасамблеї ООН у середу відбулася зустріч прем'єра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу і президента Єгипту Абделя Фаттаха аль-Сісі, де вони обговорили ситуацію в секторі Гази і переговори з палестинцями.

Про це повідомляє AFP.

"Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу і президент Єгипту Абдель Фаттах аль-Сісі зустрілися в середу в Нью-Йорку, щоб обговорити Газу та відновлення мирних переговорів з палестинцями", - йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі, яка тривала майже дві години, Нетаньягу і аль-Сісі "обговорювали регіональні події і ситуацію в секторі Гази". Вони також обговорили шляхи відродження мирного процесу між Ізраїлем і палестинцями.

Читайте також: Президент Ірану назвав ядерний Ізраїль найбільшою загрозою світу

Згідно із заявою ізраїльської сторони, під час зустрічі президент Єгипту сказав Нетаньягу, що "остаточне і справедливе врегулювання палестинської проблеми сприятиме забезпеченню нової ситуації на Близькому Сході".

Як відомо, напружена ситуація на кордоні Гази та Ізраїлю триває ще з 30 березня, коли там почалися масові протести палестинців. Тут регулярно відбуваються інциденти з людськими жертвами.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-