У Німеччині шкільний автобус потрапив у ДТП: травмовані 12 дітей

У Німеччині шкільний автобус потрапив у ДТП: травмовані 12 дітей

Фото
Укрінформ
У результаті аварії шкільного автобуса в Баварії постраждали 12 дітей.

Про це повідомляє Nord Bayern.

"В результаті інциденту зі шкільним автобусом в Троккау (район Байройта) в середу вранці кілька людей отримали легкі поранення ... Трьох з дванадцяти дітей з легкими пораненнями було доставлено до лікарні для огляду, інші відбулися переляком", - йдеться у повідомленні.

ДТП сталася о пів на восьму ранку. Автобус з 18 школярами з'їхав з проїжджої частини. Причиною аварії було, згідно з попередніми висновками поліції, тварина, що раптово з’явилася на дорозі, зіткнення з якою хотів уникнути 64-річний водій.

Читайте також: На Сумщині під час руху загорівся автобус з дітьми

Трьох з дванадцяти дітей з легкими пораненнями було доставлено до лікарні для огляду, інші відбулися переляком. Невеликі поранення отримав і водій автобуса.

У Німеччині шкільний автобус потрапив у ДТП

Першого липня цього року, як повідомляв Укрінформ, у результаті ДТП на півночі Німеччини постраждали 46 осіб, в основному діти у віці від 10 до 15 років. Тоді туристичний автобус, що перевозив дітей та підлітків, зіштовхнувся із швидкою допомогою в землі Шлезвіг-Гольштейн і також з'їхав у кювет, при цьому 46 осіб отримали поранення, двоє з них — серйозні.

Фото: © NEWS5 / Fricke

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-