Демонстранти в Хемніці закидали камінням і яйцями офіс Лівої партії

Демонстранти в Хемніці закидали камінням і яйцями офіс Лівої партії

Укрінформ
Учасники акції Pro Chemnitz закидали камінням і яйцями офіс Лівої партії, також було скоєно напад на журналіста.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

"У Хемніці увечері в п'ятницю, 21 вересня, відбулася ще одна демонстрація праворадикального руху Pro Chemnitz. У ній, за даними поліції, взяли участь близько двох тисяч осіб, а в акції проти расизму, що проходила тоді ж, - близько 400 осіб", - йдеться в повідомленні.

В ході акції Pro Chemnitz було здійснено напад на місцевий офіс Лівої партії в будівлі, в якій знаходяться офіси багатьох членів партії із земельного парламенту. Будівлю закидали яйцями і розбили скло, ніхто не постраждав.

Читайте також: Вбивство у Хемніці: суд видав ордер на арешт третього підозрюваного

Відзначається, що в будівлю також кидали каміння, в цей момент в ній перебували організатори акції проти расизму. Демонстрація Pro Chemnitz проходила в 50 метрах від Rothaus. У нападі брали участь, за різними даними, від 5 до 10 молодих людей.

Один з демонстрантів напав на журналіста з камерою, вдаривши його. Журналіст відмовився писати заяву, повідомили в поліції.

Як відомо, в німецькому Хемніці після вбивства двома мігрантами 35-річного громадянина ФРН з кубинськими корінням проходять демонстрації проти прийняття біженців та проти ксенофобії.

Фото: dpa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-