Отруєна у Солсбері модель звинувачує прихильників Путіна

Отруєна у Солсбері модель звинувачує прихильників Путіна

Укрінформ
Модель російського походження Ганна Шапіро, яка постраждала від отруєння у британському Солсбері, стверджує, що за спробою її отруєння стоїть Володимир Путін.

Про це повідомляє The Sun.

"Я була жертвою прибічників Путіна. Вони хочуть, щоб я померла, оскільки я виступаю проти Путіна і зреклася своєї країни. Росія здатна на все", - заявила вона виданню.

Шапіро вважає, що її життя знаходиться під загрозою, оскільки вона нібито знає багатьох спроможних російських бізнесменів у Лондоні, а її батько був військовим чиновником при Путіні.

Як повідомлялося, 16 вересня під час вечері у ресторані Prezzo у Солсбері стало погано чоловіку і дружині. Ними виявилися 30-річна громадянка Ізраїлю російського походження Ганна Шапіро та її 42-річний чоловік Алекс Кінг.

Читайте також: Нове отруєння у Солсбері: Поліція підтвердила, що це не "Новічок"

Британські ЗМІ підкреслювали, що Prezzo розташований за 300 метрів від ресторану Zizzi, де колишній агент Сергій Скрипаль обідав з донькою Юлією у день їх отруєння.

Сьогодні поліція підтвердила, що подружжя не зазнало отруєння нервово-паралітичною речовиною "Новачок", яким були отруєні Скрипалі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-