Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Чому я думаю, що переможу Путіна?

Чому я думаю, що переможу Путіна?

Блоги
Укрінформ
Путін побудував навколо себе реальність абсурду

Ну, по-перше, Путіну в цьому жовтні 66, що навіть для дзюдоїста, батискафера, щуколова, стєрхольота, за-амфорами-дайвера, на-коні-вершника та Аліни-хахаля – досить вже серйозний вік. Це дає мені можливість просто спостерігати, як повз мене пропливе тіло ворога...

Однак, не це головне... Головна проблема в тому, що як розвідник – він абсолютний нуль без палочки. Тому що останні 10 років він робить помилки, притаманні поганому розвіднику. І найперша з них – вміщення себе у "комфортну інформаційну бульбашку", в якій йому ніхто не суперечить.

До чого це призводить?

Зверніть увагу на складність гри:

Головне управління Генерального штабу (екс-ГРУ) надсилає двох, не спотворених інтелектом, виконавців ліквідувати потенційно небезпечного свідка у розслідуваннях щодо Путіна. Скрипаль мав свідчити для іспанської прокуратури так само, як колись мав свідчити Литвиненко, якого так само отруїли полонієм.

Ці двоє паляться скрізь, де тільки можна, економлячи навіть на проживанні в готелі (знімаючи один номер на двох, замість двох окремих), абсолютно без легендування своєї присутності у незвичайних місцях.

Потім, Путіна переконують, що треба сказати, ніби він знає, що цих двох "цивільних" ідентифікували і "рафік увабщє неуіноуен", чим намертво прив'язують президента до спецоперації.

Тим часом, ГРУ (або ФСБ – тут я не певен) зливає персональні дані на Олександра Петрова, який, виявляється, живе в Одесі (до речі це реальна людина, її дані дійсно є в українських реєстрах). 

Метою є як завжди – пустити розслідування хибним шляхом.

За іншою версією – це може бути людина, дані якої використали з метою створення документів прикриття для фейкового Петрова (оскільки, це є точно не справжнє прізвище вбивці).

Потім цим двом клоунам дають завдання вилізти на телевізор з інтерв'ю Симоньян, куди вплітають недосказаність про їхні гомосексуальні стосунки для того, щоб виправдати факт проживання в одному готельному номері.

Потім представник гей-спільноти Росії заявляє, що ми усі маємо бути толерантними до гей-пари, яка, таким чином (поїздками до Солсбері) будує свої відносини.

Потім на британському Daily Mail виставляють ніким не підтверджену інформацію про те, що ці двоє курили марихуану та запрошували проститутку до себе в номер – очевидно, з метою того, щоб нівелювати гей-дискредитацію офіцерів ГРУ (оскільки "ми нє такіє").

Тим часом, ФСБ зливає у медіа (по одному) копії карток на їхні документи прикриття з помітками "С.С." та "не надавати інформацію"... Колись давно, в іншому житті, я бачив такі картки також, в процесі роботи.

Потім Міністерство оборони РФ, як завжди поспіхом, клепає чергове фейкове звинувачення України у збитті MH17, щоб забити інформаційний простір, який регоче з цих ідіотів вже цілодобово.

Якщо це не сценарій для чергової серії "Монті Пайтон", то – що тоді? 

Путін побудував навколо себе реальність абсурду. В ній він і сконає...

Дмитро Золотухін
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-