Втручання Росії у вибори: У США розсекретять частину документів

Втручання Росії у вибори: У США розсекретять частину документів

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп віддав офіційне розпорядження про розсекречення частини документації щодо розслідуванню втручання Росії у президентські вибори в Сполучених Штатах.

Як повідомляє Reuters, зробити це президента США закликали конгресмени-республіканці.

"Дональд Трамп віддав розпорядження, щоб Міністерство юстиції негайно розсекретило інформацію про розслідування щодо можливого втручання Росії у вибори", - зауважується в повідомлені.

Вже відомо, що буде опубліковане вся пов'язане з розслідуванням листування екс-глави ФБР Джеймса Комі та його заступника Ендрю Маккейба, колишнього агента ФБР Пітера Стржока і його колеги Лізи Пейдж, а також колишнього високопоставленого чиновника Мін'юсту США Брюса Ора.

Читайте також: Трамп поставив під сумнів законність "російського розслідування"

Крім того, президент також розпорядився оприлюднити документи, що стосуються екс-директора ФБР Джеймса Комі, його заступника Ендрю Маккабі та агента ФБР Пітером Стржока, який у приватному листуванні висловлював особисту неприязнь до Трампа.

При цьому, в Білому домі відмовились коментувати розпорядження президента щодо розсекречення документів. Тим часом, у Міністерстві юстиції зазначили, що виконуватимуть наказ президента у встановленому порядку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-