Кількість жертв від шторму

Кількість жертв від шторму "Флоренс" у Штатах сягнула двох десятків людей

Укрінформ
Кількість знайдених жертв внаслідок тропічного шторму "Флоренс", що вирує на сході США, у понеділок сягнула двох десятків осіб, багато людей залишаються зниклими безвісти.

Про це йдеться в повідомленні американського спеціалізованого порталу The Weather Channel.

"Шторм ("Флоренс" – ред.) спричинив 20 смертей – 14 у штаті Північна Кароліна та шість у Південній Кароліні", - зауважується в повідомленні.

Читайте також: Тисячі пошкоджених будинків, 17 загиблих - США оговтуються від "Флоренс"

Одна з останніх жертв – однорічне немовля, якого вважали зниклим безвісти з ранку понеділка. Він разом з мамою у машині потрапив у затоплене місце та зник у воді. Мати після інциденту була врятована й доставлена до лікарні.

Повені перекрили головну дорожню артерію І-95, що проходить уздовж атлантичного узбережжя. Заблоковані також десятки інших доріг у постраждалому регіоні.

Крім того, повідомляється про інциденти на залізниці. Зокрема, напередодні ввечері з рейок зійшли кілька вагонів. Це також спричинило поранення залізничного персоналу.

Читайте також: У США “Флоренс” продовжує забирати життя, без електрики — до мільйона людей

Місцева влада планує налагодити постачання їжі та питної води для 120 тис. людей, які постраждали від стихії.

Тим часом, синоптики фіксують рекордні опади й повені в Північній Кароліні.

Як повідомляв Укрінформ, ураган "Флоренс" вдарив по атлантичному узбережжю США у п'ятницю. Майже одразу його потужність знизилась до тропічного шторму, втім наслідки стихії залишаються загрозливими для кількох штатів на сході США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-