Учасник Pussy Riot - в реанімації, близькі підозрюють отруєння

Учасник Pussy Riot - в реанімації, близькі підозрюють отруєння

Укрінформ
Учасник російського панк-гурту Pussy Riot, видавець "Медіазони" Петро Верзілов потрапив до реанімації після того, як почав втрачати зір, здатність говорити та пересуватися.

Його близькі заявили про можливе отруєння, повідомляє Meduza з посиланням на дівчину Верзілова Вероніку Нікульшину, яка також є учасницею Pussy Riot.

"Верзілову стало погано 11 вересня під час засідання суду щодо порушення нею правил дорожнього руху. Коли дівчина прийшла додому, він заявив, що втрачає зір. По дорозі до лікарні у Верзілова почалися судоми. У лікарні аналізи начебто нічого поганого не показали, проте о першій годині ночі його перевели до токсикологічного відділення", - повідомила Нікульшина.

Читайте також: Активістка Рussy Riot Альохіна виїхала з Росії попри заборону

Лікарі відмовилися повідомити діагноз хлопця і лише сказали, що стан пацієнта важкий, проте динаміка позитивна. 12 вересня до лікарні приїхала мати Верзілова, однак лікарі не пустили її до сина. Їй також не повідомили про стан хлопця та не назвали його діагнозу.

Читайте також: Суд у Москві відхилив усі скарги учасників акції Pussy Riot на фіналі ЧС-2018

Нагадаємо: остання акція Pussy Riot відбулася під час фінального матчу чемпіонату світу з футболу в «Лужниках» 15 липня. Учасники - Ольга Курачева, Ольга Пахтусова, Петро Верзілов і Вероніка Нікульшина - в рамках акції «Міліціонер вступає в гру» вибігли на поле в поліцейській формі, перервавши гру.

На наступний день активістів заарештували на 15 діб. Їх також визнали винними в незаконному носінні форменого одягу і оштрафували на 1,5 тисячі рублів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-