Замах на Скрипалів організувала група

Замах на Скрипалів організувала група "чистильників" - ЗМІ

Укрінформ
У справі про отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля і його доньки є ще четверо неназваних підозрюваних, які перебували у так званому загоні "Чистильників".

Про це повідомляє The Mirror з посиланням на джерела в розвідці Великої Британії.

"Загін убивць, відомий російським шпигунам як Чистильники, складався з шести осіб", - йдеться в повідомленні.

Згідно з отриманою інформацією, в команду підтримки Олександра Петрова та Руслана Боширова, яких Лондон обвинуватив в отруєнні Скрипалів, входили ще чотири особи.

"Підкріплення необхідне було для спостереження за Скрипалями. Петрову і Боширову потрібно було знати, що ті не з'являться, поки вони розпилюють Новічок", - повідомило джерело видання, зазначивши, що підмога потрібна була б і при виникненні непередбачуваних обставин.

Як зазначається, підозрювані Петров і Боширов перед атакою здійснили кілька поїздок до Британії — для того, щоб візит для фактичного отруєння Скрипалів не викликав підозри.

Читайте також: Отруєння Скрипалів: Британія обіцяє спіймати злочинців, щойно вони покинуть РФ

Нагадаємо, 5 вересня прокуратура Великої Британії назвала імена двох росіян, підозрюваних у спробі замаху на Сергія і Юлію Скрипалів у Солсбері. За словами прем'єр-міністра Мей, британська розвідка з'ясувала, що підозрювані - офіцери ГРУ.

Британське видання Daily Mail опублікувало кадри, на яких були зафіксовані підозрювані офіцери ГРУ Олександр Петров і Руслан Боширов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-