У Москві поліція побила учасників

У Москві поліція побила учасників "пенсійного" протесту

Відео
Укрінформ
У Москві правоохоронці застосували грубу силу до учасників акції проти пенсійної реформи.

Про це повідомляє російська служба «Радио Свобода».

"У Москві між поліцією і учасниками акції проти пенсійної реформи сталися зіткнення. Правоохоронці застосували грубу силу до активістів", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: "Пенсійні" протести у Росії: затриманих уже майже 300

Повідомляється, що мітингуючі кидали в правоохоронців пляшки і намагалися прорвати оточення. Поліцейські затримали кілька дітей і жінок. "Правоохоронці саджають затриманих в автозаки. За словами кореспондента Радио Свобода, затримано не менш як 10 осіб. Серед затриманих активіст московського штабу Навального Олег Степанов. Кореспондент телеканалу "Дождь" постраждала під час зіткнень між мітингуючими і поліцією", - уточнили в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в різних містах Росії тривають акції протесту проти пенсійної реформи, виходити на які раніше закликав російський опозиціонер Олексій Навальний. Загалом прихильники Навального планували вийти на вулиці в 80 містах Росії. 

Самого Навального наприкінці серпня заарештували на 30 діб за «порушення» під час проведення акції «Он нам не царь» у січні.

19 липня Держдума Росії в першому читанні ухвалила законопроект про підвищення пенсійного віку в Росії. Його можуть підвищити з 55 до 63 років для жінок і з 60 до 65 років для чоловіків.

Фото: Новая газета

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-