Підозрювані в отруєнні Скрипалів перед замахом шість разів їздили в Женеву - ЗМІ

Підозрювані в отруєнні Скрипалів перед замахом шість разів їздили в Женеву - ЗМІ

Укрінформ
Підозрювані в отруєнні екс-шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки Юлії офіцери ГРУ Олександр Петров і Руслан Боширов щонайменше шість разів їздили в Женеву (Швейцарія) перед замахом в британському місті Солсбері.

Про це повідомляє видання The Telegraph із посиланням на джерела в британському уряді.

"Інформація про авіаквитки, отримана The Telegraph, свідчить про те, що Руслан Боширов і Олександр Петров здійснили щонайменше шість окремих поїздок до швейцарського міста під час спроби вбивства Сергія Скрипаля", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: "Новічка" у Солсбері вистачило б для вбивства чотирьох тисяч людей - The Times

Як зазначається, в період з листопада 2017 року по лютий 2018 року підозрювані замовили дев'ять окремих рейсів до та з Женеви.

Джерела в британському уряді заявляють, що встановлення особистостей, з якими громадяни РФ зустрічалися в Швейцарії, стало "ключем до поточного розслідування".

Як повідомлялося, 5 вересня прокуратура Великої Британії назвала імена двох росіян, підозрюваних у спробі замаху на життя Сергія і Юлії Скрипалів у Солсбері. За словами Мей, британська розвідка з'ясувала, що підозрювані - офіцери ГРУ. Прем'єр-міністр закликала країни-союзниці Великої Британії активізувати спільні зусилля, щоби протистояти російській розвідці.

Британське видання Daily Mail опубліковало кадри, на яких зафіксовані офіцери ГРУ Олександр Петров і Руслан Боширов, яких підозрюють у замаху на екс-агента Сергія Скрипаля та його доньку Юлію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-