Трамп звинувачує Google у

Трамп звинувачує Google у "підтасовуванні" новин

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп звинуватив Google у махінаціях з результатами пошуку за запитом "Трамп новини" (Trump news).

Про це президент США написав на своїй сторінці у Twitter.

"Результати пошуку Google на запит "Trump News" показують лише повідомлення Fake News Media. Інакше кажучи, вони підтасовують для мене і для інших таким чином, що практично всі сюжети та новини - погані. Фейковий CNN особливо вирізняється. Республіканські/Консервативні та чесні медіа приховані. Чи це законно?", - написав Трамп. 

Трамп також назвав небезпечним, що 96% результатів на запит "Trump News" у Google відображають новини тих ЗМІ, які поділяють ліві політичні погляди.

"Google та інші придушують голоси консерваторів та приховують гарну інформацію та добрі новини. Вони контролюють те, що ми можемо і не можемо бачити. Це дуже серйозна ситуація і вона буде вирішуватись", - додав він.

Читайте також: Трамп наказав приспустити прапор над Білим домом на честь Маккейна

Як повідомляє AP, компанія Google категорично заперечила звинувачення американського президента в упередженості інформації, яку видає пошукова система.

"Пошукова система не використовується для встановлення політичного порядку денного, і ми не зміщуємо наші результати в бік будь-якої політичної ідеології", - зазначається у повідомленні компанії. "Кожен рік ми вдосконалюємо наші алгоритми, щоб забезпечити високу якість контенту у відповідь на запити користувачів. Ми постійно працюємо над покращенням пошуку Google, і ніколи не маніпулюємо політичними настроями".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-