Захист Манафорта проситиме перенести слухання з Вашингтона

Захист Манафорта проситиме перенести слухання з Вашингтона

Укрінформ
Захист Манафорта заявляє, що проситиме перенести з Вашингтона слухання в другій справі через досудову публічність.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Захист колишнього радника передвиборчої кампанії президента США Дональда Трампа Пола Манафорта 28 серпня заявив, що проситиме перенести з Вашингтона слухання в другому провадженні щодо політтехнолога. За їхніми словами, досудова публічність може зробити присяжних упередженими", - зазначається у повідомленні.

Суддя Емі Берман Джексон заявила, що відбір присяжних розпочнеться 17 вересня, як і було заплановано. Водночас вступні заяви будуть відкладені на тиждень.

Адвокати Манафорта стверджують, що їм потрібно більше часу для аналізу понад 1 600 доказів, які команда спеціального прокурора Роберта Мюллера має намір оприлюднити під час слухань, пов’язаних із наданням Україні послуг із лобіювання й політичного консультування.

Як повідомлялося, 31 липня в США розпочався суд над Манафортом, якого звинувачують у відмиванні грошей, ухилянні від сплати податків за майже 10 років співпраці з колишнім керівництвом України.

Читайте також: Другий суд проти Манафорта розгляне його роботу в Україні — Washington Post

Слідство вважає, що за роботу політичного консультанта в Україні Манафорт заробив понад 60 мільйонів доларів.

Слідча група представила понад 300 документів, які розкривають деталі співпраці Манафорта з "Партією регіонів" і "Опозиційним блоком".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-