КНДР готує масштабний військовий парад на 9 вересня - аналітики

КНДР готує масштабний військовий парад на 9 вересня - аналітики

Укрінформ
Останні супутникові знімки свідчать про те, що Північна Корея готується до проведення великомасштабного військового параду в День заснування КНДР, який відзначатиметься 9 вересня.

Про це повідомляє сайт 38 North.

"Напередодні параду до Дня заснування Північної Кореї, запланованого на 9 вересня, зроблені з комерційного супутника знімки навчального майданчика Мірім від 22 серпня демонструють, як близько 120 одиниць транспортної бойової техніки в колоні відпрацьовують рух на дорогах цього об'єкта, зокрема, серед них можуть бути шість накритих брезентом транспортно-підйомно-пускових установок для ракет класу "Скад", а також безпілотні пускові установки для повітряних суден, танки, великі артилерійські гармати та інші транспортні засоби", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: КНДР призупинила демонтаж ракетного полігону - ЗМІ

У зоні підготовки також перебувають 12 груп військ, що вправляються у шикуванні на дорогах і копії північнокорейської столичної площі імені Кім Ір Сена. На стоянці припарковано приблизно 500 транспортних засобів, які використовуються для транспортування військ до місць навчання.

На думку аналітиків, це вказує на те, що після 12 серпня було збільшено число укриттів, споруджених на території, призначеної для зберігання важкої бойової техніки. А майбутній парад, судячи з усього, буде значно грандіознішим, ніж попередній, який провели у лютому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-