Білий дім нічого не знає про

Білий дім нічого не знає про "помилування Трампом Манафорта"

Укрінформ
Білий дім ще не обговорював можливість помилування колишнього голови передвиборного штабу президента США Дональда Трампа Пола Манафорта.

Про це заявила речниця Білого дому Сара Сандерс під час брифінгу, повідомляє The Washington Examiner.

"Це не те, що підлягає обговоренню. Справа Манафорта не має нічого спільного з президентом, не має нічого спільного з його кампанією, не має жодного відношення до Білого дому", - зазначила вона.

Раніше агентство Reuters повідомило, що президент США Дональд Трамп нібито заявив у інтерв’ю телеканалу Fox News, що розгляне питання помилування Манафорта, якому загрожує до 80 років в’язниці. Про це повідомила журналістка Ешлі Ірхарт.

Агентство зазначає, що телеканал транслював певні уривки з інтерв'ю, однак в них не було конкретних слів Трампа про помилування Манафорта.

За словами Сандерс, їй невідомо про будь-які розмови, які президент США мав з його помічниками на цю тему.

Як повідомлялося, 31 липня в США розпочався суд над Манафортом, якого звинувачують у відмиванні грошей, ухилянні від сплати податків за майже 10 років співпраці з колишнім керівництвом України.

Читайте також: Пол Манафорт визнаний винним за вісьмома пунктами обвинувачення

Слідство вважає, що за роботу політичного консультанта в Україні Манафорт заробив понад 60 мільйонів доларів.

Слідча група представила понад 300 документів, які розкривають деталі співпраці Манафорта з "Партією регіонів" і "Опозиційним блоком".

Фото: Alex Wong/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-