Трамп позбавив екс-главу ЦРУ доступу до секретних даних

Трамп позбавив екс-главу ЦРУ доступу до секретних даних

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп відкликав доступ до секретної інформації екс-глави Центрального розвідувального управління (ЦРУ) Джона Бреннана.

Про це прес-секретар президента Сара Сандерс під час брифінгу для преси в Білому домі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Пан Бреннан поставив під питання свою об'єктивність і репутацію», - вказано у заяві президента США, оприлюдненій Сандерс.

За оцінкою Дональда Трампа, поведінка Бреннана є "нестабільною".

«Президент вдався до такого кроку, аби запобігти витоку секретних даних», - сказала Сара Сандерс.

Як відомо, Білий дім вже попереджав минулого місяця про можливе позбавлення Бреннана та двох інших посадовців адміністрації Обами - Сьюзан Райс, колишнього радника з національної безпеки та Джеймса Клаппера-молодшого, колишнього очільника національної розвідки їхніх допусків до секретної інформації.

Читайте також: Екс-глава ЦРУ допускає наявність у Путіна компромату на Трампа

Як відомо, у березні колишній директор ЦРУ, головний радник президента США Барака Обами по боротьбі з тероризмом Джон Бреннан заявляв, що нелогічна поведінка президента США Дональда Трампа щодо його прихильності до ідеї порозумітися з Росією попри її агресію проти Заходу й безпосередньо США може означати, що уряд РФ має особистий компромат на Трампа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-