Путін по дорозі до Меркель заїде на весілля глави МЗС Австрії

Путін по дорозі до Меркель заїде на весілля глави МЗС Австрії

Укрінформ
Президент РФ Володимир Путін 18 серпня, перед зустріччю з канцлером ФРН Ангелою Меркель, відвідає весілля міністра закордонних справ Австрії Карини Кнайсль.

Це підтвердив його прес-секретар Дмитро Пєсков, повідомляє РИА "Новости".

"Так, заїде по дорозі до Берліна", - сказав Пєсков.

У свою чергу, помічник президента РФ Юрій Ушаков пояснив, що Кнайсль запросила Путіна на весілля, коли той перебував із візитом у Відні на початку червня, а в зв'язку з поїздкою до Берліна в суботу у російського лідера з'явилася така можливість. "Ми заїдемо і привітаємо", - сказав Ушаков.

Раніше про можливий вояж Путіна на весілля глави МЗС Австрії повідомило місцеве видання Kronen Zeitung з посиланням на бійця підрозділу Cobra.

"Червоний рівень тривоги для внутрішніх сил безпеки: елітний підрозділ Cobra готується до дуже високого візиту на весілля міністра закордонних справ Карини Кнайсль на виноградниках у Штирії", - написало ЗМІ, зазначивши, що як гість прибуде російський "цар Путін".

Читайте також: Для Путіна й Меркель тема України наразі не є головною

За інформацією видання, спецпідрозділу Cobra ще 2 тижні тому були роздані докладні інструкції з забезпечення безпеки на майбутній урочистості, які свідчать про те, що на ньому буде присутній гість найвищого рівня. На весіллі буде також канцлер Австрії Себастьян Курц.

Як повідомляв Укрінформ, 18 серпня о 18 годині за берлінським часом (19 година за Києвом) президент РФ Путін зустрінеться з канцлером ФРН Ангелою Меркель у палаці Мезеберг поблизу Берліна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-