Дві авіакатастрофи в Німеччині: загинули підлітки і 74-річний пілот

Дві авіакатастрофи в Німеччині: загинули підлітки і 74-річний пілот

Укрінформ
Цілих 2 аварії малих літаків сталися наприкінці тижня, що минає, в Німеччині.

Загинули в них троє людей, включаючи двох неповнолітніх, повідомляє кореспондент Укрінформу у ФРН.

У суботу ввечері на територію кладовища у Брауншвейгу рухнув літальний апарат, яким управляв 15-річний підліток. Юний пілот, який перебував у кабіні один, не впорався з управлінням крилатою машиною, інформує сайт телеканалу N-TV. 

«15-річний льотчик-учень загинув у результаті падіння планера в Нижній Саксонії», - йдеться в повідомленні. Юнак, судячи з усього, спробував вистрибнути з парашутом, але не зміг. Інцидент розслідують Управління карного розшуку і Федеральне бюро з розслідування авіаційних подій (БФУ).

Читайте також: У Швейцарії розбився третій за тиждень літак

Разом з тим, у Нижній Саксонії, в Мелле, на декілька годин раніше сталася інша трагедія: легкомоторний літак рухнув на дорогу, загинули двоє людей, які перебували в кабіні, - 74-річний дідусь і його 14-річна внучка. Літак втратив керування майже відразу після зльоту, після падіння він спалахнув. За попередніми даними, причиною аварії стала технічна несправність надлегкого літального апарату. Пілот був членом льотного клубу і мав величезний досвід управління подібними літаками і всі необхідні ліцензії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-