Трамп отримав ще одного листа від Кім Чен Ина

Трамп отримав ще одного листа від Кім Чен Ина

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп отримав ще одного офіційного листа від лідера Північної Кореї Кім Чен Ина щодо подальшого розвитку конструктивного діалогу.

Про це сказала в четвер речниця Білого дому Сара Сандерс, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Як зазначила офіційний представник адміністрації, лист "націлений на розвиток домовленостей, які були досягнуті під час їхньої зустрічі в Сінгапурі". Крім того, за словами Сандерс, північнокорейський лідер підтвердив необхідність "просування по взятих зобов'язаннях", визначених у спільній заяві за результатами зустрічі.

Перед цим, зранку четверга Дональд Трамп у Twitter висловив вдячність Кім Чен Ину за те, що він виконує досягнуті домовленості.

"Дякую голові Кім Чен Ину за те, що ви стримали слово й почали процес відправки додому останків наших великих та очікуваних жертв",- написав глава Білого дому.

Читайте також: До США вилетів літак з останками загиблих на Корейській війні солдатів

Він також подякував за листа та зазначив, що "з нетерпінням" чекає нової зустрічі. 

Як повідомляв Укрінформ, це не перша кореспонденція, яку надсилав президентові США лідер КНДР після їхньої зустрічі в Сінгапурі. Зокрема, в липні Білий дім оприлюднив лист, у якому Кім висловив переконання, що зближення відносин принесе результати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-