У ДТП в Молдові за добу загинули двоє дітей, 19 постраждалих

У ДТП в Молдові за добу загинули двоє дітей, 19 постраждалих

Укрінформ
За минулу добу в Молдові відбулося вісім великих дорожньо-транспортних пригод, в результаті яких загинуло двоє дітей, травми різного ступеня тяжкості дістали 19 осіб.

Про це поінформували в Національному інспектораті патрулювання, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

Згідно з оприлюдненими даними, найважчою була аварія в Глодянському районі (неподалік  села Стурзовка) на півночі Молдови. В результаті зіткнення автомобілів марки Volkswagen і Toyota, загинула 4-річна дитина, шість осіб дістали травми. Щоб визволити потерпілих із автомобіля Volkswagen знадобилася допомога рятувальників.

Читайте також: На Львівщині 10-річний мотоцикліст зіткнувся з потягом

Ще одна трагічна ДТП сталася на трасі Кишинів-Хинчешти: загинула дитина, а решта 8 постраждалих доставлені до лікарні. Аварія сталася з вини 39-річного водія автомобіля Ford Transit, який виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем Nissan Qashqay.

Крім цього, дорожні інспектори затримали 14 водіїв, що сіли за кермо в стані алкогольного сп'яніння. У одного з них рівень алкоголю в крові у п'ять разів перевищував допустиму законом норму, а інший водій перебував під впливом наркотичних речовин.

Нагадаємо, згідно з оновленим молдавським законодавством, «п'яне» водіння карається в Молдові штрафом, максимальний розмір якого 1,3 тисячі євро і позбавленням водійських прав строком від одного до трьох років, залежно від ступеня сп'яніння і тяжкості ДТП. За статистичними даними, понад 80% ДТП в Молдові відбуваються з вини нетверезих водіїв і через недотримання режиму швидкості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-