Стрілянина у Торонто: поліція встановила особу нападника

Стрілянина у Торонто: поліція встановила особу нападника

Укрінформ
У Службі спеціальних розслідувань Онтаріо повідомили, що стрілком, який у ніч на понеділок розстріляв у Торонто 15 осіб, виявився 29-річний місцевий мешканець Фейсал Хусейн.

"Після того, як нашим детективам вдалося поговорити із родичам загиблого та їх представниками, ми змогли підтвердити його особу. З огляду на надзвичайні обставини цього трагічного інциденту та громадський інтерес, Служба розкриває ім’я чоловіка: це Фейсал Хусейн з Торонто”, - заявили у Спеціальній розвідувальній службі Онтаріо.

Родина Хусейна передала канадському суспільному мовнику СВС звернення, у якому визнала, що Фейсал мав “серйозні психічні проблеми”. “Хоча ми протягом усього його життя, сповненого болю та страждань, намагалися допомогти йому, ми навіть уявити не могли, що його відхід стане таким руйнівним”, - йдеться у зверненні.

Читайте також: Стрілянина у Торонто: двоє загиблих, 13 поранених

Своєю чергою, у поліції Онтаріо розповіли, що досі не мають єдиного мотиву вчинку Фейсала Хусена та намагаються зібрати якого більше свідчень та доказів. Зокрема, у понеділок було проведено обшук у його особистому помешканні.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на понеділок в центральному районі Торонто чоловік відкрив стрілянину на вулиці, поранивши 15 осіб, двоє із яких пізніше померли. Загиблим було 18 і 10 років. Сам нападник намагався втекти, однак після перестрілки із поліцією - загинув. Поки невідомо, чи він покінчив життя самогубством, чи смертельних поранень було завдано із табельної зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-