У Сенаті США хочуть слухань щодо розширення антиросійських санкцій

У Сенаті США хочуть слухань щодо розширення антиросійських санкцій

Заява
Укрінформ
Керівник республіканської більшості в Сенаті США Мітч Макконнелл заявив про необхідність провести слухання у двох профільних комітетах на предмет розширення санкцій проти Росії.

Відповідну заяву він розмістив на офіційному веб-сайті Сенату.

"Оцінка розвідувального співтовариства щодо активності Росії у виборах 2016 року чітко визначає, що президент Володимир Путін віддав наказ про кампанію впливу, спрямовану на підрив суспільної віри у наш демократичний процес", - підкреслив керівник республіканців у Сенаті США.

У цьому зв'язку він висловив занепокоєння щодо можливого повторення ситуації на проміжних виборах до Конгресу США восени нинішнього року.

Читайте також: Трамп досі вважає "успіхом" зустріч із Путіним та називає ЗМІ "ворогами"

"Я поставив завдання головам Банківського комітету та Комітету з питань зовнішньої політики провести слухання щодо "Акту протидії противникам Америки через санкції" (CAATSA – ред.) та рекомендувати Сенату додаткові кроки, які могли би стати реакцією на російську зловмисну поведінку або стримали її", - йдеться в заяві.

Як повідомляв Укрінформ, закон CAATSA був ухвалений у США влітку минулого року. Він передбачає санкції проти Росії через її агресію в Європі та втручання у демократичні процеси на Заході.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-