У центрі Нью-Йорка стався вибух

У центрі Нью-Йорка стався вибух

Фото, відео
Укрінформ
У Нью-Йорку внаслідок вибуху паропроводу в центрі Манхеттена постраждали щонайменше четверо людей. Також перекрито рух та проводяться знезаражувальні роботи.

Інцидент стався зранку в четвер, повідомляє американський телеканал NBC New York.

"Вибух труби в районі Флетірон-дістрікт (у центрі Манхеттена, Нью-Йорк – ред.) перекрив рух у жвавій частині міста в момент ранкової години "пік", вивільняючи з-під землі масивні випаровування над Манхеттеном", - описує ситуацію телеканал.

При цьому, як зазначається, вибух "призвів до появи великого кратеру посеред вулиці", через що поліція перекрила весь трафік на місці інциденту.

Вибух стався близько 6:30 ранку в районі П'ятої авеню і 21 вулиці. При цьому повідомляється, що четверо людей отримали незначні травми. Пар виривався з-під землі протягом двох годин, доки місцеві комунальники не перекрили його постачання.

Внаслідок інциденту постраждали прилеглі будинки та автомобілі.

Місцева влада проводить роботи з ліквідації наслідків аварії. Крім того, на місці інциденту здійснюється перевірка повітря й грунту на вміст небезпечних для здоров'я та забруднюючих речовин для того, щоб оцінити наслідки й подальші дії. Для цього на прилеглих вулицях відкриті мобільні знезаражувальні пункти, багато людей ходять у масках та захисному спорядженні.

Розслідування інциденту триває.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-