Ryanair скасовує 600 рейсів через страйк

Ryanair скасовує 600 рейсів через страйк

Укрінформ
Ірландський авіаперевізник Ryanair скасовує до 600 рейсів 25 та 26 липня через страйк пілотів і бортпровідників у Бельгії, Португалії та Іспанії.

Про це повідомила компанія у Twitter.

"Ryanair скасує до 300 з 2400 щоденних рейсів 25 та 26 липня, щоб звести до мінімуму негативний вплив на клієнтів від невиправданого страйку бортпровідників у Бельгії, Португалії та Іспанії", - йдеться у повідомленні.

Авіаперевізник також повідомив клієнтам в Ірландії, що 25% льотчиків проголосували за страйк 20 липня, тому частину рейсів між Ірландією та Великою Британією у п'ятницю буде скасовано.

Перевізник запевняє, що компанія вже направила страйкарям лист із пропозиціями. "Ми запропонували створити робочу групу, щоб прояснити всі питання цій невеликій спільноті, та попросили їх відкласти цей страйк, але вони відмовилися", - повідомила компанія. У компанії запевняють, що пілоти і бортпровідники мають конкурентну для авіагалузі зарплатню, а їхні вимоги щодо перегляду умов роботи не є виправданими.

Читайте також: Бортпровідники Ryanair анонсували масштабний страйк у Європі

Ryanair уже перепросив за незручності. Компанія зв'язалась із пасажирами, яких стосуються скасування рейсів, та повідомила, що якщо вони не отримали відповідного електронного листа чи SMS-повідомлення, то будуть летіти, як і планувалося, повідомляє BBC.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-