Букмекери змінили ставки на імпічмент Трампа

Букмекери змінили ставки на імпічмент Трампа

Укрінформ
Букмекери стверджують, що шанси імпічменту Трампа значно зросли, після того як він під час зустрічі з Путіним у Гельсінкі піддав сумніву дані власної розвідки щодо втручання РФ в американські вибори у 2016 році.

Про це повідомляє Yahoo News UK.

"Шанси на імпічмент президента США Дональда Трампа значно зросли, після того як він піддав сумніву дані власної розвідки щодо російського втручання в американські вибори у 2016 році", - йдеться у повідомленні.

За словами речника букмекерської фірми Paddy Power, через слова Трампа на прес-конференції у Гельсінкі шанси на його імпічмент зросли з 8/1 до 2/1. Також зріс шанс, що це може статися ще у 2018 році - з 12/1 до 8/1.

Читайте також: Трамп на саміті з Путіним проігнорував підготовлені жорсткі заяви - WP

Як повідомив газеті The Hill конгресмен від Демократичної партії Ерік Свалвелл, розмови про імпічмент Трампа наразі не на часі, однак згодом ситуація може змінитися. 

Як повідомлялося, у понеділок, 16 липня, Трамп під час прес-конференції після зустрічі з Путіним у Гельсінкі заявив про недовіру висновкам власної розвідки про втручання РФ у президентські вибори, а також про те, що він більше вірить словам Путіна. Ця заява Трампа викликала різке обурення не лише в таборі демократів, а й серед республіканців. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-