Трамп дивується, чому ЗМІ не кажуть про

Трамп дивується, чому ЗМІ не кажуть про "успіх" його зустрічі з Путіним

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп вважає успіхом його переговори в НАТО, що призвели до підвищення внесків інших країн-членів на оборону, та відверто не розуміє, чому його зустріч із Путіним, яка була "ще кращою", не оцінили американські ЗМІ.

Про це він написав у серії повідомлень у вівторок, після повернення з європейського турне.

"Я мав чудову зустріч з (лідерами країн – ред.) НАТО. Вони сплатили понад $33 млрд і платитимуть сотні мільярдів доларів у майбутньому – лише завдяки мені. НАТО було слабким, але тепер воно знову міцне (що погано для Росії). ЗМІ лише кажуть, що я був грубим до лідерів, але ніколи не згадують про гроші!" - зазначив глава Білого дому.

Водночас, він підкреслив, що попри критику на його адресу через переговори з Путіним, він вважає, що ця зустріч була більш успішною, ніж з керівниками країн Альянсу.

"Коли (під час європейського турне – ред.) я мав чудову зустріч в НАТО, набагато піднявши суми внесків, я мав ще кращу зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним. На жаль, про це повідомляють в зовсім інший спосіб – "Фейкові новини" стають божевільними!"- зауважив Трамп.

Читайте також: Шварцнеггер - Трампу після зустрічі з Путіним: Ви стояли там, як хлопчик-фанат

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок, після спільної прес-конференції з президентом Росії Володимиром Путіним, глава Білого дому зазнав нищівної критики як з боку політичних опонентів, так і своїх однопартійців. Він, зокрема, дав зрозуміти, що в питанні втручанні РФ у вибори в США довіряє більше словам президента Путіна, ніж власній розвідці. У вівторок, в другій половині дня, Трамп пояснюватиме свою позицію членам Конгресу, які зберуться в Білому домі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-