Тисячі працівників Amazon у Німеччині готують страйк

Тисячі працівників Amazon у Німеччині готують страйк

Укрінформ
У Німеччині тисячі співробітників компанії-гіганта Amazon долучаться до своїх колег в Іспанії і Польщі та проведуть у вівторок, 17 липня, масштабний одноденний страйк з вимогою покращення умов праці.

Про це повідомляє агентство Reuters.

"Тисячі працівників Amazon (AMZN.O) у Німеччині у вівторок підуть з роботи, щоб вимагати кращих умов праці, приєднуючись до колег з Іспанії та Польщі", - йдеться у повідомленні.

Ініціаторами страйку у Німеччині виступила Об'єднана профспілка працівників сфери послуг Verdi. Даним протестом вона хоче відстояти право на трудові контракти, які гарантують гідні умови праці.

"Ідея зрозуміла - поки онлайн-гігант багатіє, він економить гроші на здоров'ї своїх працівників", - заявила Стефані Нуценбергер, провідна представниця Verdi, відповідальний за сектор роздрібної торгівлі.

Читайте також: У Франції створять конкурента Netflix і Amazon

Зазначається, що одноденний страйк пройде на шести об'єктах у Німеччині. Працівники компанії в Іспанії страйкуватимуть три дні.

За прогнозами Amazon, очікується, що лише невелика частина з їх 12 тисяч працівників у Німеччині приєднаються до страйку, і що це не вплине на поставки товарів.

Фото з сайту paratic.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-