Трамп вважає, що зустріч із Путіним буде найлегшою в його турне до Європи

Трамп вважає, що зустріч із Путіним буде найлегшою в його турне до Європи

Укрінформ
Трамп переконаний, що серед інших подій його європейського турне, у тому числі участі в саміті НАТО та візиту до Британії, зустріч з президентом РФ у Гельсінкі буде "найлегшою" для нього.

Про це президент США заявив у вівторок журналістам у Вашингтоні перед вильотом до Європи, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Отже, у мене буде (саміт – ред.) НАТО, у мене буде Велика Британія, де є певне сум'яття, і в мене буде Путін. Чесно кажучи, Путін може бути найлегшим з усього цього", - зазначив Трамп.

Відповідаючи на запитання, як сприймає він Путіна – як друга чи як ворога, Трамп зауважив: "Насправді я зараз не можу сказати, на мій погляд, як конкурента". Він також висловив переконання, що налагоджувати відносини з Росією і Китаєм – це добре.

Читайте також: The Guardian: екс-радник Путіна таємно інвестував в енергокомпанію США

Президент США висловив жаль у зв'язку з відставкою в Британії міністра закордонних справ країни Бориса Джонсона, якого він назвав своїм другом. Крім того, глава Білого дому вкотре повторив, що під час поїздки добиватиметься "справедливої" оплати внесків на оборону від усіх членів НАТО.

Нагадаємо, зустріч президентів США і Росії запланована 16 липня у фінській столиці - Гельсінкі.

Як повідомляв Укрінформ, Бориса Джонсона на посаді очільника МЗС Великобританії змінив Джеремі Хант.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-