Померла одна із жертв

Померла одна із жертв "Новічка" в Еймсбері

Укрінформ
Дон Стерджесс, яка за версією британської поліції могла отруїтися нервово-паралітичною речовиною, коли порпалася на смітнику, померла сьогодні ввечері в госпіталі.

Про це повідомляє ВВС.

«Дон Стерджесс, 44 роки, померла у лікарні у неділю ввечері після критичного стану, в якому вона опинилася 30 червня», - повідомило ЗМІ.

45-річний Чарлі Роулі, який також був вражений нервово-паралітичною речовиною в Еймсбері, залишається у критично тяжкому стані у лікарні.

Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей вже заявила, що вона "засмучена і шокована" смертю Дон Стерджесс.

Як повідомлялося, у місті Еймсбері графства Вілтшир на півдні Англії 4 липня були виявлені непритомними 45-річний Чарлі Роулі і 44-річна Дон Стерджес. Обоє перебували у критичному стані, який пов'язують із впливом невідомої речовини.

Читайте також: Отруєння в Еймсбері: пара могла отруїтися, порпаючись у смітнику

У пари виявлені симптоми, подібні до тих, що спостерігалися в екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії, які були отруєні в місті Солсбері у березні цього року (Еймсбері розташований за 16 км від Солсбері).

Поліція встановила, що Скрипалів отруїли нервово-паралітичною речовиною типу "Новічок". Британська влада звинуватила Росію в причетності до отруєння.

Фото: BBC

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-