У Великобританії до лікарні потрапив поліцейський з підозрою на отруєння

У Великобританії до лікарні потрапив поліцейський з підозрою на отруєння "Новічком"

Укрінформ
Поліцейський, який звернувся за медичною допомогою у зв'язку з отруєнням двох людей у Еймсбері, доставлений в лікарню в Солсбері.

Про це повідомляє BBC.

Поліція графства Вілтшир опублікувала заяву, з якої випливає, що потерпілий спочатку звернувся в Great Western Hospital в місті Суіндон, після чого він був переміщений в Окружну лікарню Солсбері (67 км на південь), де раніше лікували Сергія і Юлію Скрипалів та трьох місцевих жителів, які отруїлися, за даними поліції, нервово-паралітичною речовиною, що належить до класу "Новічок".

Читайте також: Розслідування отруєння у Еймсбері може затягнутися - Скотленд-Ярд

За даними джерел місцевого видання Swindon Advertiser, відділення швидкої допомоги в суіндонському шпиталю закрите для всіх, крім медиків, а зовні можна було спостерігати поліцейських та співробітників госпіталю в костюмах хімзахисту.

Поліція Уїлтширу також повідомила, що поліцейського доставили в окружну лікарню Солсбері для того, щоб провести відповідні спеціалізовані обстеження".

"Після інциденту [у Еймсбері] до окружної лікарні Солсбері звернулися кілька місцевих жителів, але жодному ще не знадобилося лікування", - пояснила поліція.

Читайте також: Британія повідомила ОЗХЗ про останній інцидент з отруєнням

Як повідомлялося, у місті Еймсбері графства Уїлтшир на півдні Англії були виявлені чоловік і жінка без свідомості. Їх стан пов'язують з впливом невідомої речовини.

Читайте також: Британська розвідка дізналася, що Росія готує нову масштабну атаку – ЗМІ

Інцидент розслідує контртерористичний підрозділ поліції. ЗМІ назвали імена постраждалих - це Чарлі Роулі і Дон Стерджес. Обидва знаходяться в критичному стані. Інших постраждалих немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-